avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Buna ziua pensia din italia
Discuție deschisă în Viata in Italia

Buna ziua pensia din italia

Buna ziua am si eu o intrebare am pensie din romania ,am lucrat in italia peste 10 ani si am venit in romania am depus dosaru de pensie pentru italia la casa de pensi din judetul in care locuiesc in ianuarie 2018 am nr de dosar nu am primit nici un plic din italia pana acum cat dureaza sau ce trebuie sa mai fac de la casa de pensi mi_au spus cand primiti dumneavoastra acasa ceva primim si noi ?va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sofia1959, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sofia1959 , utilizator 09:09, 22 Octombrie 2018
Buna ziua,

Formalitatile dureaza destul de mult, ideal era sa fi depus dosarul de pensie direct in Italia, la INPS.

Telefonati la INPS de pe telefonul mobil la numarul +39 06 164 164 de luni pana vineri in intervalul 8-20 sau sambata de la ora 8 la ora 14 (ora Italiei) si cereti informatii. Selectati limba romana, ca sa puteti vorbi cu un operator in limba romana.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia italia claudiaveja claudiaveja Buna ziua, Am 65 de ani, sunt pensionara, am lucrat 11 ani in Italia si as vrea să stiu când pot primi pensie din Italia. (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? pascarumanole pascarumanole Buna seara.Sunt nascut pe 23 martie 1958.La aceasta varsta nu ma mai angajeaza nimeni.Pe 26 martie 2018 am decis sa ma pensionez.Am depus dosarul de pensionare ... (vezi toată discuția)
Somaj italia geaninap geaninap Buna seara.Mama a lucrat in Italia cu contract timp de 2 ani si cateva luni.Cand sa plece acasa de Craciun i-au spus ca nu mai au nevoie de ea si ca trebuie ... (vezi toată discuția)