avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Copie dosar pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Copie dosar pensionare

Buna ziua,

Cum pot obtine o copie a dosarului de pensionare (handicap) de la casa de pensii? Am sunat la numerele de contact, dar suna mereu ocupat.
Dosarul de pensionare a fost facut in alt judet, dar acum locuiesc in Bucuresti.
Exista suspiciuni de frauda, altcineva incasand in numele meu pensia si nu am fost informata de valoarra reala a pensiei. Persoana respectiva beneficind si de salariu de asistent, cu toate ca eu ma aflu in grija altcuiva. Am fost o singura data la casa de pensii, in urma cu 10 ani

Alte discuții în legătură

Dosar de pensie pierdut amgheciu amgheciu Bună ziua! Mama mea și-a depus dosarul de pensie acum un an și 7 luni și când a dorit să afle mai multe detalii legate de sosarul ei la casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Dosar pensionare mare gosco mare gosco Am depus dosarul de pensionare in anul 2010 in Bucuresti,am primit prima pensie in anul 2011 in luna februarie.Pana aici toate bune. Am avut un imputernicit pt ... (vezi toată discuția)
Ingrijitor de persoane cu dezabilitati adrianady adrianady Buna seara,am si eu o intrebare: o vecina are pe mama ei bolnava ,batrana, nu mai cunoaste persoane,deci are si o boala psihica,..pleaca de acasa foarte des,se ... (vezi toată discuția)