avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lamurire despre un imprumut
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lamurire despre un imprumut

In 2015,am luat un imprumut de la Provident in valoare de 2500 ron .am achitat 800 lei.in 2018 m a sunat un executor judecatoresc si mi a spus ca am de plata 5000 lei.apoi mi a trimis o somatie de executare in care se spunea ca in urma unei judecati la care eu nu am participat pentru ca nu am fost citat ,mi i se scoate casa la licitatie (in val de 78000) pentru o datorie de 6000 lei.am i ncercat sa cooperez cu el, in sensul de a plati esalonat in decursul unui an. Nu a vrut sa ma asculte. Nu considerati ca a avut o purtare abuziva? Ce mai pot face?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:29, 21 Octombrie 2018
Buna ziua,
Contestatie la executare in instanta.
Solicitati ajutorul unui avocat.
De ce nu ati platit imprumutul?
Am fost plecata in strainatate, si am delegat un nepot,iar el m a mi tit ca a platit.cu gandul ca el s a achitat de obligatii, am stat linistita.acum...
Mergeti cu actele la un av pt a vedea daca mai sunteti in termen pt a formula contestatie la executare.
Mergeti cu actele la un av pt a vedea daca mai sunteti in termen pt a formula contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene de prescriere stelaezaru stelaezaru In anul 2006 am contractat un credit de la o banca in val de 5000 lei,pentru care am platit cu varf si indesat pt intarzieri.Ulterior banca a vandut o creanta ... (vezi toată discuția)
Credit platit monicamona monicamona In 2007 nov am imprumutat de la banca suma de 6000 ron. Am platit rate in valoare de 2500 ron timp de un an jumatate, nu am mai avut servici,iar din 2011 am ... (vezi toată discuția)
Executare silita dori7 dori7 Cum pot contesta o executare silita intervenita in urma neachitarii integral a unui imprumut la provident? Multumesc! (vezi toată discuția)