avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare intrari in SAGA C
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare intrari in SAGA C

Buna seara,

Tocmai am inceput sa utilizez versiunea gratutita a SAGA C. Am inreg. achizitiile conform instructiunilor prin modulul "intrari", Insa atunci cand generez balanta sau jurnalul de cumparari nu imi apare cu sold niciunul din conturile pe care am inregistrat. Daca in schimb inregistrez prin modulul "articol" atunci imi apar in balanta insa la fel nu apare nimic in jurnalul de cumparari. Trebuie facut ceva suplimentar in modulul intrari?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Jurnal cumparari saga ase123 ase123 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati,am introdus o factura de samanta,apoi i-am facut urmatoare nota contabila: 371=% ... (vezi toată discuția)
Sondaj de opinie Doresc sa fac un sondaj de opinie pentru a testa aparitia unui sistem integrat de contabilitate, gestiune, salarii, productie, pe baza de abonament lunar, in ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara- program saga -ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am introdus o factura pentru marfa din ungaria in intrari in valuta in saga si am pus la taxare inversa. Am facut decontul de tva si s-a majorat tva-ul ... (vezi toată discuția)