avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Verificare numar TVA pe europa.eu
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Verificare numar TVA pe europa.eu

Buna ziua!

In urma verificarii numarului VAT pe [ link extern ] .

Am sunat la ANAF-ul de sector la Departamentul Operatorilor Intracomunitari iar la ei inregistrarea noastra apare inscrisa corect. Deci, greseala nu este de la ei.

Pe constatatorul ONRC, de asemenea, toate datele noastre sunt corecte.

Pe site-ul [ link extern ]
se specifica faptul ca ei "nu isi asuma raspunderea pentru exactitatea informatiilor disponibile in VIES deoarece aceste sunt extrase din bazele nationale de date."

Aveti idee in ce baze de date interne mai pot verifica datele societatii?

Va multumesc anticipat!


Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
emillius, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce acte trebuie sa am la mine sa cumpar o masina din germania pe firma nouu26 nouu26 salut. am deschis o firma de 2 luni am devenit platitor de tva si m-am inscris in registrul operatorilor intracomunitar as dori sa plec in germania sa cumpar 2 ... (vezi toată discuția)
Care este numarul vat? costinionut costinionut Buna ziua, Vreau sa cumpar echipament de pe un site din Anglia si imi cere VAT-ul. Eu am un PFA neplatitor de TVA dar tatal meu are un S.R.L. si ... (vezi toată discuția)
Verificare societate din romania in roi ana_maria1 ana_maria1 Buna seara! Unde se poate verifica daca o societate din Romania este inregistrata in Registrul Operatorilor Intracomunitari? (vezi toată discuția)