avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu la nașterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu la nașterea copilului

Buna ziua! Am înțeles că dupa nasterea copilului tatăl primește 5 zile libere, iar dacă face cursul de puericultura mai primește inca 10 zile libere. Soțului meu i-a spus angajatorul lui ca ei nu oferă decât 5, indiferent de cursurile făcute. Se poate intampla asa ceva? Ce este de facut?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
daria12345, utilizator

Alte discuții în legătură

5 zile pentru nasterea copilului sonia28 sonia28 Buna ziua, Spuneti-mi va rog,patronul este obligat sa acorde tatalui cele 5 zile platite prevazute in cazul nasterii unui copil? Sotul meu are probleme,i ... (vezi toată discuția)
Zile libere acordate sotului la nasterea unui copil CrisIndi CrisIndi Buna ziua, Va scriu cu rugamintea de a ne ajuta pe mine si pe sotul meu cu o lamurire privind zilele libere acordate de catre angajator la nasterea unui ... (vezi toată discuția)
Curs puericultura pentru al doilea copil snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua, am un angajat a carui sotie urmeaza sa nasca in zilele care urmeaza cel de-al doilea copil. Pentru primul copil, in urma cu un an si jumatate ... (vezi toată discuția)