avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar dauna-anexa nr. 2 Politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar dauna-anexa nr. 2 Politie

Buna ziua,
De aproape o luna de zile am fost acrosat din spate de un autovehicul iar vinovatul a fugit de la locul evenimentului, insa a fost prins si identificat.
Tot in aceeasi zi Politia mi-a eliberat autorizatie de reparatie, iar la scurt timp a fost facuta constatarea de ASIROM.
Interesandu-ma saptamana trecuta de stadiul dosarului la asigurator, mi s-a spus ca s-a intocmit adresa catre politie pt eliberarea anexei nr. 2.
Totodata, cand mi s-a eliberat autorizatia de reparatii politia mi-a specificat ca autoturismul va trebui reparat in termen de 30 zile.
As dori sa-mi repar cat de repede masina, dar constat ca situatia este mai complexa in sensul ca politia mi-a zis un termen, iar asiguratorul ca dosarul se afla in lucru.
Sfatuiti-ma va rog ce pot sa fac in continuare...ce valabilitate are autorizatia eliberata de la politie,,,.?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Constatare dauna-anexa nr. 2 otilia13 otilia13 Buna ziua, De aproape o luna de zile am fost acrosat din spate de un autovehicul iar vinovatul a fugit de la locul evenimentului, insa a fost prins si ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna pe rol de 4 luni otilia13 otilia13 Buna ziua, In urma unui accident, politia mi-a eliberat autorizatia de reparatie, vinovatul care a fugit de la locul accidentului fiind prins si ... (vezi toată discuția)
Pv constatare accident rutier corban corban Va rog sa imi spuneti in cate zile de la accident trebuie sa primesc pv-ul de constatare din urma unui accident rutier soldat cu raniti? Am facut sesizare la ... (vezi toată discuția)