avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN pentru meditatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN pentru meditatii

care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)?
Multumesc
Buna ziua !
Pentru a presta serviciul de meditatii catre elevi exista 2 posibilitati:
1. Infiintarea unui PFA (persoana fizica autorizata), operatiune care se face la Primaria de domiciliu si are la baza diploma de studii superioare (in materia in care se vor da meditatiile) si dovada efectuarii cursurilor de pedagogie. Primaria de domiciliu elibereaza o autorizatie in baza careia Registrul Comertului va emite un certificat de inregistrare pentru persoana fizica. Costurile de infiintare sunt de aproximativ 1.500.000 lei.
2. Constituirea unei societati comerciale de tipul SRL (societate comerciala cu raspundere limitata). Costurile de infiintare sunt de aproximativ 6.000.000 lei. Persoana care va asigura administrarea societatii va trebui sa aiba diploma de studii superioare (in materia in care se vor da meditatiile) si dovada efectuarii cursurilor de pedagogie
In nici una dintre situatii nu sunt necesare avize sau autorizatii suplimentare de la Ministerul educatiei.
Cu stima !
multumesc. dar care este codul CAEN?
cod CAEN - 856
CLASA CAEN 8560 Activitati de servicii suport pt invatamant ;)
1. Se poate face PFA cu norma fixa pt meditatii?
Cat este norma si ce impozit se plateste pe an?


2. Cat dureaza ? Cererea la primarie si apoi la Registrul Comertului pana elibereaza certificatul pentru persoana fizica. Ma interesa daca mai pot avea PFA pana la sfarsitul anului 2009

3. Aici se spune ca 8042 etse codul CAEN pentru meditatii. Postul este mai vechi, din 2005. S-a modificat ceva intre timp?

[ link extern ]
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2009
dust345, utilizator
Codul CAEN potrivit e 8559 Alte forme de învăţământ n.c.a.
Acest cod contine diversele tipuri de instruiri cum e si activitatea de meditatii si acesta e cel mai potrivit pentru meditatii.

Codul CAEN 8560 Activităţi de servicii suport pentru învăţământ
Se pune pentru servicii de suport gen organizare de mese pentru profesori, organizarea de conferinte, organizarea de schimburi studentesti. Adica suport pentru profesori sau scoala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
ravcon, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen 9001 leosayer leosayer Buna seara, am si eu o problema si sper ca ma veti putea ajuta.Sunt persoana fizica autorizata ,cod caen 9001 si am intampinat o problema.Am voie ca persoana ... (vezi toată discuția)
Autorizare pfa pentru mediatii fara studii superioare denis_hada11 denis_hada11 Buna! As dori sa deschid o firma (SRL) de meditatii online. Mediatorii as vrea sa-i platesc prin PFA. Intrebarile sunt urmatoarele: 1. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Cod caen meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina ce cod caen imi trebuie pentru meditatii? ce alte avize am nevoie? multumesc (vezi toată discuția)