avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligații fiscale cadou în bani
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligații fiscale cadou în bani

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Un prieten din Japonia vrea sa-mi trimita o suma de bani drept cadou de nunta. Ce implica aceasta si ce obligatii fiscale am? Multumesc

Alte discuții în legătură

Problema impozit pe profit weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am nevoie de un sfat cu privire la plata impozitului pe profit. In ultimii trei ani am lucrat in timpul liber pe internet ca tutor freelancer. ... (vezi toată discuția)
Sfat cu privire plata impozit pe venit weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am nevoie de un sfat cu privire la plata impozitului pe profit. In ultimii trei ani am lucrat in timpul liber pe internet ca tutor freelancer. ... (vezi toată discuția)
Contributie renovare imobil elicrist elicrist Buna ziua,am nevoie de un sfat din partea dvs.....Prietenul meu a mostenitin urma cu 3 ai impreuna cu fratele lui un imobil(d+p+e).Acum e s-au hotarat ... (vezi toată discuția)