avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... LEGEA 8/1996 CAPITOLUL IX Programele pentru calculator ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

LEGEA 8/1996 CAPITOLUL IX Programele pentru calculator se aplica pe site-urile web?

Buna ziua,

Un site concurent ne acuza conform legii 8/1996 - CAPITOLUL IX - Programele pentru calculator ca le-am adus prejudicii la nivel de trafic de site si vanzari scazute pentru ca ne-am facut si noi o pagina web in care informam posibilii clienti ca pot alege produsele noastre in cadrul proiectelor europene.

Se incadreaza un site web la program de calculator sau baze de date?
Daca tot ce seamana pe site sunt pasii prin care pot aplica pentru o colaborare cu noi (pasi pe care nu-i putem reinventa) au dreptul sa ne acuze pe aceasta directie?

Cum putem sa le explicam ca nu suntem noi responsabili pe faptul ca le-au scazut vizitele pe site, ci este ceva normal pentru orice site din online.

Consider ca legea pe care o invoca ei nu se aplica pe acest domeniu, gresesc sau nu?

Alte discuții în legătură

Cod caen administrare site matrimoniale ion71 ion71 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea intrebare: In cazul deschiderii si administrarii unui site de matrimoniale, care este codul ... (vezi toată discuția)
Un contract incheiat de un pfa radiat este valabil? romeomoanta romeomoanta Am doua probleme: 1. Mi s-a radiat PFA-ul fara ca eu sa stiu. In acesta perioada am incheiat cateva contracte. Eu le consider valabile fiindca persoana ... (vezi toată discuția)
Sfaturi legislative impozitare venituri site online iulyx3 iulyx3 Buna ziua, Doresc sa construiesc 1 sau mai multe situri web, pe diferite teme, gen, feminim, bucatarie, stiri, massmedia, etc. Care sunt etapele ... (vezi toată discuția)