avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... proces penal in italia pentru amenintare
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

proces penal in italia pentru amenintare

am amenintat seful meu din italia pentru ca nu mia dat banii si a deschis proces impotriva mea pentru fraz intimidatorii si amenintare are si martor un carabinier eu am plecat din italia in urma cu un an si ceva pentru ca el nu ma platit si nu am mai putut sta in italia intre timp el mia deschis proces eu nu am stiut nimi pana zilele trecute cand ma sunat un prieten si mia spus ca am proces pentru ca a primit un plic pe care era trecut un nr de telefon si numele unui avocat din oficiu am vb cu avocata si mia spus ca nu etse nevoie sa merg in italia dar o sa trebuiasca sai dau ceva despagubiri pe mine ma intereseaza ce se poate intampla in romania pentru ca eu nu mai merg in italia Multumesc

Alte discuții în legătură

Reținere AnO123 AnO123 Bună. Scriu aici în speranța că o să mă puteți ajuta cu un sfat și o cale pentru a rezolva situația. Prietenul meu a stat în Italia în perioada ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia certificatului de deces dupa 5 ani? biancaelena biancaelena Buna ziua, intai de toate felicitari pentru acest site/forum. Va explic problema mea, incerc sa fiu cat mai scurta posibil. Parintii mei sunt despartiti din ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o datorie yozdutzu yozdutzu am si eu o probleme cu astia de la [EDITAT] luna trecuta aveam minim de pla 499 de ron ca am avut intarziere 145 de zine proble medicale am platit luna asta ... (vezi toată discuția)