avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept la vizitarea copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept la vizitarea copilului

Ce pot face in cazul in care un parinte refuza sa-mi acorde dreptul la vizita stabilita de instanta la divort si asa cum scrie in hotatrea judecatoreasca ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 20:17, 31 Octombrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
va sfatuiesc ca dupa legalizarea sentintei sa va adresati unui executor judecatoresc si directiei pentru ocrotirea minorilor de pe raza unde acesta are domiciliul
Multumesc pentru raspuns ! Problema e ca Directia pentru Ocrotirea Copilului, desi cunoaste situatia, nu ia nicio masura. La executor nu am apelat.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti din Bucuresti?
DGASPC are obligatia ca la cererea dvs sa monitorizeze programul de vizitare.
Sunt din provincie. Multumesc pt raspuns !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Şi în provincie, DGASPC are aceeaşi obligaţie.

Alte discuții în legătură

Revocare raport monitorizare legea 272/2004 intocmit de primarie ZorbaGrecu ZorbaGrecu Buna seara. Imi poate expica cineva avizat cum se poate revoca sau anula un raport de monitorizare al relatiilor personale copil -parinte divortat ? E ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea programului de vizitare coca83ro coca83ro Buna ziua, Fostul sot nu respecta programul de vizita impus in conventia incheiata in urma divortului. Are program de vizita 2 zile la inceputul fiecarei luni ... (vezi toată discuția)
Acord divort gabijuan gabijuan buna ziua :Am facut un acord de divort cu sotia(la prima infatisare) si am conventit amandoi la custodia comuna ,dar acum nu respecta acordul\' a spus ca o ... (vezi toată discuția)