avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN Producția de materiale termoizolante din ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN Producția de materiale termoizolante din lână

Bună seara! Aș dori deschiderea unei mici afaceri în domeniul prelucrării lânii de oaie în vederea obținerii materialelor termoizolante, dar nu îmi pot da seama în care cod CAEN ar trebui încadrată. Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cod caen atelier de prelucrare manuala a lanii AlinaDita AlinaDita Buna ziua, Doresc sa accesez fonduri nerambursabile pe masura 6.2 si am cetava neclaritati legate de codul caen si daca activitate apoate fi de servicii sau ... (vezi toată discuția)
O sugestie pentru un cod caen care nu necesita autorizatie de mediu? ferarumihaela ferarumihaela Buna ziua, societatea noastra produce ingrasamant bio din lana de oaie, nu intervine nimic asupra ei decat un presat si bagat la cuptor la 90 grade O ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5229 loredana291 loredana291 Buna seara, doresc sa imi deschid o firma de Consultanta in domeniul transportului de marfa. Ma incadrez la cod caen 5229 sau ca si firma de consultanta am ... (vezi toată discuția)