avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA sau SRL pentru un coafor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA sau SRL pentru un coafor

Buna ziua !
Vreau sa deschid un coafor si vreau sa stiu care e cea mai avantajoasa varianta:
-un srl care are alte coduri CAEN (Tamplarie pvc)din 2006
-sa infiintez un PFA
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: IVMON , utilizator 21:26, 5 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adaugati la registrul comertului codul caen 9602 pe srl, inregitrati tot acum si punctul de lucru la adresa unde veti avea salonul de coafor si continuati pe el pentru ca este mai convenabil . Veti plati impozitul pe venitul microintreprinderii 3% daca nu aveti salariati cu contract de munca cu norma intreaga sau 1% de la un salariat in sus, impozitul pe venitul din dividende 5% cand veti retrage profitul din firma la sfarsit de an.
Folositi pentru aceasta ativitate codul caen 9602 coafura si alte activitati de infrumusetare Aceasta clasa include: -activitati de spalare a parului, aranjare si tuns, coafat, vopsit, nuantat, ondulat, indreptat si activitati similare, pentru barbati si femei -barbierit si aranjarea barbii -masaj facial, manichiura si pedichiura, machiaj etc. Aceasta clasa exclude: -confectionarea de peruci, vezi 3299
La punctul de lucru de la adresa unde veti avea salonul de coafor o sa fiscalizati si casa de marcat.
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele de calificare pentru pfa bianca1994 bianca1994 As dori sa imi fac un pfa pe manichiura, dar eu am diploma de la liceu cu specializarea de coafor stilist si pe diploma de atestat tot coafor stilist scrie. ... (vezi toată discuția)
Coduri caen firma lavih lavih Buna seara! In actul constitutiv al firmei am un cod CAEN 8129-alte activitati de curatenie.Acest cod CAEN se poate activa si daca se poate desfasura ... (vezi toată discuția)
Cod caen servicii infrumusetare nikko2011 nikko2011 Buna ziua , am terminat o scoala de estetica si conform diplomei sunt tehnician superior de estetica corporala ( toate tratamentele care se fac din cap pana ... (vezi toată discuția)