avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bursa medicala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bursa medicala

Buna ziua,fetita mea a primit bursa medicala pt astm.De ce e necesar sa scot extras de cont bancar? Este obligatoriu?Eu fiind in pensie de boala
Multumesc anticipat
Cristina

Alte discuții în legătură

Cum obtin dovada ca nu mi s-a plătit pensia alimentara sau cum poate copilul obține bursa Cornelissa Cornelissa Bună ziua, Va rog, am următoarea problema: -am divorțat de soț cu mai mulți ani în urma, fetita a rămas la mine, el urmând sa îmi plătească pensie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt student si doresc sa imi depun dosar pentru a ... Iulian Stanciu Iulian Stanciu Buna ziua! Sunt student si doresc sa imi depun dosar pentru a beneficia de bursa sociala. La capitolul acte necesare e specificat faptul ca trebuie sa atasez ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui bolnav cu schizofrenie paranoida ionica3727 ionica3727 Buna ziua, va deranjez din nou pentru a clarifica urmatoarele intrebari pe care le detin. Sora mea, are drepturile parintesti suspendate, din iunie anul ... (vezi toată discuția)