avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Forma juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Forma juridica

Buna ziua, care ar fi cea mai potrivita forma juridica pentru servicii ocazionale, decorațiuni evenimente. Sunt angajat si pe langa servici ocazional decorez. Menționez că nu am atestat/diplomă în domeniu. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:32, 10 Noiembrie 2018
Un srl cu asociat unic microintreprindere platitoare de impozit pe venitul microintreprinderii 3% si de impozit pe venitul din dividende cand o sa va scoateti profitul anul urmator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii microintreprindere laurairis laurairis Buna seara, am si eu cateva intrebari. Am un PFA pe care as dori sa-l inchid si sa trec la microintreprindere. La PFA nu eram angajat plateam doar 16 % ... (vezi toată discuția)
Diferenta impozit profit si impozit venit adina23 adina23 care este diferenta intre impozitul pe venit si impozitul pe profit? O societate comericla le plateste pe amandoua? Vreau sa imi deschid un srl. care din ele ... (vezi toată discuția)
Pfa si angajat la un srl Crista11 Crista11 Buna ziua! Sunt angajata la un SRL cu norma intreaga si perioada nedeterminata. Vreau sa-mi deschid o firma de prestari servicii, dar sa raman angajata in ... (vezi toată discuția)