avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nelamurire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelamurire

Buna seara! Am o intrebare, mama mea a lucrat la o fabricA de incaltaminte, de mai multe luni fiind in concediu medical trecand printr-un tratament cu citostatice, apoi operatie de extirpare a sanului, in prezent fiind internata pt mai multe sedinte de radioterapie. Concediul medical i-a fost platita de firma pana acum vreo 3 luni cand au declarat firma in insolventa ulterior deschizand alta firma preluand toti angajatii mai putin pe ea. I s-a spus ca daca a fost in medical firma nu o preia ca angajat si ca nu mai au de ce sa ii plateasca concediul. Deci de vreo 3 luni nu mai are nici un venit. E ok ce au facut acesti patroni?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mama in varsta de 59 de ani ,este diagnosticata cu ... criss_291994 criss_291994 Buna ziua! Mama in varsta de 59 de ani ,este diagnosticata cu diabet de tip 2 cu insulina,are si probleme cardiace urmand tratament si in urma cu un an a fost ... (vezi toată discuția)
Pensie caz de boala DianaA27 DianaA27 Buna ziua, Unchiul meu lucreaza ca asitent personal pentru o persoana cu handicap. A fost diagnosticat cu o serie de probleme medicale: epilepsie,discopatie ... (vezi toată discuția)
Concediu medical -- buna ziua . fratele meu lucreaza la o firma de 4 ani. in iunie ... Dani6 Dani6 Buna ziua . Fratele meu lucreaza la o firma de 4 ani. In iunie 2020 i-au descoperit o tumoare la prostata in metastaza dar el a continuat sa lucreze chiar ... (vezi toată discuția)