avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Cazarea la cămin pentru studenți cu părinții cadru ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Cazarea la cămin pentru studenți cu părinții cadru didactic

Bună ziua
Azi am fost pus de către administrația de la cămin să plătesc suma de 230 lei plus 30 de lei penalizare pentru luna Octombrie deoarece dosarul pentru gratuitate a fost aprobat abia pe 29 Octombrie de și l-am depus pe 17 Octombrie.
Întrebarea este dacă sunt nevoit să plătesc în aceste circumstanțe de și am ambii părinții cadru didactic cu peste 20 de ani vechime?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata buna ziua, un cadru didactic auxiliar cu 20 de ani vechime in ... Denicostina Denicostina Buna ziua, Un cadru didactic auxiliar cu 20 de ani vechime in invatamant, care doreste sa solicite concediu fara salar, la cati ani are dreptul conform ... (vezi toată discuția)
Am 3 intrebari punctuale cu privire la metoda de calcul a restantelor sagetatorul sagetatorul [b]Buna ziua,[/b] Am 3 intrebari punctuale cu privire la metoda de calcul a restantelor. Legea 230/2007 (si metodologia de aplicare) sunt laconice la acest ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate ... lenuta_topala lenuta_topala Bună ziua! Sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate vechime şi am fost în concediu fără plată un an şi jumătate (februarie 2019- august 2020). ... (vezi toată discuția)