avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

Atributarul (care a refuzat atribuirea si pe fond si in apel) nu a avut bani sa plateasca sulta, S-a ajuns la executare silita. Cum se imparte pretul obtinut din licitatie?
Se imparte in functie de cotele parti ale fiecarui coproprietar ca in certificatul de mostenitor ,? sau se indestuleaza intai atributorii si ce ramane (daca mai ramane ceva) ii da si atributarului?
Va multumesc frumos anticipat!

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar georgiana_g112 georgiana_g112 Eu știu ca, potrivit legii, atribuirea se face la cererea celui ce urmeaza sa i se atribuie. In opinia mea, atribuirea fortata este un abuz.. Din cate stiu eu ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral judiciar georgiana_g112 georgiana_g112 Se poate atribui fortat (in lipsa de conventie, in lipsa cererii atributarului) un apartament supus iesirii din indiviziune? (vezi toată discuția)
Partaj succesoral judiciar - un singur imobil cu mai multi coproprietari georgiana_g112 georgiana_g112 In termenul legal de apel.... Daca atributarul cere anularea, cu inlocuirea altui mod de imparteala (de exemplu cu vanzarea de buna invoiala) pentru motivul ... (vezi toată discuția)