avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare pod
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare pod

buna ziua,
am o locuinta individuala finalizata in urma a doua autorizatii:
- construire locuinta individuala p+2E
- schimbare volumetrie acoperis, prin modificare autorizatie initiala ( cu scopul obtinerii volumetriei necesare unei eventuale mansardari ulterioare fara a fi nevoie de modificari de structura sau forma, ci doar prin schimbarea de destinatie a lui prin adaugarea de utilitati, etc.)
S-a facut certificat de edificare a constructiei in care s-a trecut suprafata totala a cladirii din autorizatie (fara suprafata podului, acesta nefiind locuibil, nefiind trecut in autorizatie ca si suprafata, intelegandu-se ca aceasta constructie va avea un pod si are planse stampilate cu "neschimbare" ce contin si pod) in schimb s-a specificat existenta acestuia in certificat: locuinta individuala P+2+pod
Intrebarea mea este: pot intabula acest pod? ar trebui ca suprafata lui sa fi fost inclusa in suprafata totala a cladirii specificata si pe certificatul de edificare a constructiei sau e suficienta specificarea lui in autorizatie si in certificat?

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire c.eleonora c.eleonora buna seara , in anul 2001 am obtinut autorizatie de construire pentru un imobil (duplex) format din S+P+1E+M,imobil ce a fost edificat ulterior. Initial , ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism bogdan1958 bogdan1958 Buna ziua, Doresc si eu sa aflu informatii privitor la urmatoarea situatie : 1. Locuiesc intr-o casa ce are un pod f. frumos dar inaccesibil (nu a fost luat ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie pod in pod locuibil sau mansarda Agapie mariana Agapie mariana Buna ziua, se da o casa cu regim de înălțime P+E in acte, are sarpanta...in consecinta are pod doar ca in realitate acest pod este o mansarda. Cum pot ... (vezi toată discuția)