avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident intr-o parcare privata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident intr-o parcare privata

In timp ce ieseam din parcare virand la stg, din sens contrar a venit un alt autovehicul care era inscris pe traiectorie virand si el la stg , ca sa intre in parcare! Fiind spatiul ingust si masini parcate pe partea stanga, am acrosat vehiculul pe partea dreapta, provocand zgarieturi incepand de la usa din fata pana spre aripa spate . Am incheiat o constatare amiabila , considerandu-ma vinonovata , dar nu sunt lamurita cine este cu adevarat vinovat ?

Alte discuții în legătură

Sunt taponat, iar pe procesul verbal tot eu sunt vinovat GsmWorld GsmWorld Buna ziua. Acum 2 zile circulam pe un drum comunal ingust (3.5m latime) care urca pe un deal din directia vale>deal cu o viteza mica aproximativ 20-30KM/H.La ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am nevoie de o mica lamurire din partea dumneavoastra ... Gabriel19_82 Gabriel19_82 Buna seara, Am nevoie de o mica lamurire din partea dumneavoastra daca este posibil. In data de 12.08.2020 m-am deplasat la piata din orasul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Incident parcare subterana mall sevenx sevenx Buna ziua, Lamuriti-ma si pe mine va rog cine are prioritate: Este vorba de un incident in parcarea subterana a unui mall. Eu ieseam de pe o alee care nu ... (vezi toată discuția)