avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua ,am fost azi la finanțe să întreb de banii de pe timbru de mediu,și mi,au zis că dacă am câștigat prin hotărâre judecătorească nu se dau banii încă,de un an aștept și nimik,avocata mi_a zis că din septembrie și acum ii noiembrie și nimik,ce sa mai cred?

Alte discuții în legătură

Decizie restituire timbru de mediu donny donny Buna ziua! Am obtinut de la Curtea de Apel, in noiembrie anul curent, o decizie definitiva de restituire a timbrului de mediu platit acum 2 ani. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Legalizarea unei hotarari judecatoresti Luana82 Luana82 Buna ziua! Am angajat un avocat pentru procesul de recuperare al taxei auto. Am castigat, iar hotararea i-a fost trimisa avocatului acum o luna de zile. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Interpretarea hotararii cjue in cauza c331/13 nicula Alexandru Canciu Alexandru Canciu Am asteptat cu nerabadare pronuntarea CJUE in aceasta cauza, mai ales datorita interpretarii date in speta de Avocatul General. Hotararea Curtii lasa deschisa ... (vezi toată discuția)