Norbert.Kovacs 
	    	Utilizator

Norbert.Kovacs 
	    	Utilizator	    

Mihnea Dorian 
	    	Utilizator

Mihnea Dorian 
	    	Utilizator	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

Norbert.Kovacs 
	    	Utilizator

Norbert.Kovacs 
	    	Utilizator	    

Norbert.Kovacs, utilizator
 Norbert.Kovacs, utilizator 	
			 BargauIonut	                   

As avea nevoie de niste pareri sfaturi pentru ca nu stiu pur si simplu ce sa mai fac. Anul trecut pe 24 noiembrie 2016 am fost oprit intro comuna din judetul ... (vezi toată discuția)
	                    BargauIonut	                   

As avea nevoie de niste pareri sfaturi pentru ca nu stiu pur si simplu ce sa mai fac. Anul trecut pe 24 noiembrie 2016 am fost oprit intro comuna din judetul ... (vezi toată discuția)

Jorge89	                   

Ziua buna!  Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea daca doriti. Acum un an și o lună am fost prins conducând fără permis pe raza altui ... (vezi toată discuția)
	                    Jorge89	                   

Ziua buna!  Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea daca doriti. Acum un an și o lună am fost prins conducând fără permis pe raza altui ... (vezi toată discuția)

Marianph28	                   

Am o întrebare am fost oprit de un echipaj de politie și aveam permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare (1 lună) aveam dovada ... (vezi toată discuția)
	                    Marianph28	                   

Am o întrebare am fost oprit de un echipaj de politie și aveam permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare (1 lună) aveam dovada ... (vezi toată discuția)