Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata cu anticipatie impozite si taxe

Buna ziua
Am primit de la anaf decizia de impunere impozit pe venit 2017 si cas 2017(regularizari).
In decizie se precizeaza ca sumele sint de plata pina la 30 iunie 2019.Daca sint platite cu anticipatie pina la 15 decembrie 2018 se obtine o bonificatie de 10%.
Este corecta bonoficatia de 10% asa cum scrie in decizie sau este doar de 5% ?Mentionez ca am facut declaratia unica in 2018 din spv.
Va multimesc!
Cel mai recent răspuns: steef , utilizator 12:09, 22 Noiembrie 2018
Este valabila varianta de pe decizia primita dar este bine sa mergeti si la finante sa intrebati pentru a fi in regula. Chiar daca platiti intreaga suma, reducerea va va ramane in cont si cu ea se vor compensa obligatii fiscale in 2019.
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Asta e nedumerirea .La anaf de care apartin mi-au spus ca e de 5% iar la anaf din resedinta de judet mi-au spus ce e sigur de 10% exact
cum se prcizeaza in decizia de impunere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati declaratie unica steef steef Buna ziua Pt plata cas, cass si impozit pe venit pe anul 2018 conform formularului unic se obtine o bonificatie de 5% pt plata pina la 15 dec 2018 plus ... (vezi toată discuția)
De ce nu am primit bonificatia de 10% pentru plata cu anticipatie a cas pe 2017? MariaTulbure MariaTulbure In data de 31 octombrie 2018 am platit contributia de asigurari sociale pentru anul 2017. Pe Decizia de impunere se mentioneaza urmatoarele: \"Pentru plata cu ... (vezi toată discuția)
Plati cu anticipatie regularizari 2017 steef steef Buna seara In luna nov. 2018 am primit de la anaf decizia de impunere regularizare pt impozitul pe venit si cas pt anul 2017. In subsolul paginii se specifica ... (vezi toată discuția)