avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1407 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Soluitionare amiabila a unui PFA cu o banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Soluitionare amiabila a unui PFA cu o banca

Buna ziua,
Daca, in calitate de PFA am un litigiu cu banca si vreau sa il solutionez amiabil, cui pot sa ma adresez?
CSALB mi-a raspuns ca nu intra in sfera de competenta a lor rezolvarea solicitarilor formulate de persoane juridice. Asta cu toate ca am mentionat ca PFA nu are personalitate juridica.
Exista alt for cui pot sa ma adresez?
Multumesc,
Mihai

Alte discuții în legătură

Certificat de garantie persoana juridica omatcons omatcons Am achizitioant ca si persoana juridica 1 buc. DRUJBA marca STHIL in [b]05.12.2011[/b] In 29.10.2013 am dus drujba la atelierul service al vinzatorului ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la avocat ianis66 ianis66 Un avocat mi-a cerut 1000 ron contravaloarea in lei a unui bilet de avion pentru a pleca la munca in Anglia.Avocatul are firma de avocat ...cu litera C ... (vezi toată discuția)
Protectie date personale pfa madelene_24 madelene_24 Buna ziua! Am citit aici http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage?topicID=28275&pageID=1 ca PFA nu este persoana juridica (mi s-a confirmat ce ... (vezi toată discuția)