avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Validare acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Validare acte

Ce se poate face dacă am o sentința civilă definitiva, prin care comisia locala este obligată sa transmită documentația de validare pentru 1 ha padure comisiei județene. Dar aceasta de un an refuza sa pună in aplicare sentința ??

Cui trebuie sa ma adresez in acest caz , pentru a fi trimise documentele pentru validare comisiei județene .

Va multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
Bytusi211, utilizator
Cel mai recent răspuns: Eugenia Serban , Avocat 09:38, 26 Noiembrie 2018
In cazul in care hotararile judecatoresti nu sunt aduse la indeplinire de buna voie, acestea vor fi puse in executare, competent fiind executorul judecatoresc.

Mai exact, trimiteti o notificare prin care le puneti in vedere sa respecte hotararea judecatoreasca (atasand respectiva hotarare legalizata), iar in caz de refuz, apelati la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita in urma unei hotarari judecatoresti Luciana222 Luciana222 In urma unui proces intentat pt recuperarea unui avans am primit castig de cauza,recurs nu a facut si perioada a expirat. Avocatul dupa ce si a primit ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare definitiva instanta brandusa11 brandusa11 Buna ziua. Pe scurt, am fost data in judecata de catre asociatia de proprietari deoarece refuzam sa platesc niste penalitati pe care le consideram nelegale. ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei sentinte leona777 leona777 Doresc sa stiu cum se procedeaza cand am castigat un proces civil si am de recuperat o suma de bani. Nu am mai fost in situatia asta, ca sa stiu cum sa fac. Va ... (vezi toată discuția)