avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... EVIDENTA MILITARA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

EVIDENTA MILITARA

SUNT FLAVIU STATIE,AM 40 ANI FARA O LUNA,SPECIALITATEA MILITARA 265,GRUPA DE EVIDENTA 2,CLASA DE EVIDENTA 1,CATEGORIA 1. MAI POT FI CHMAT LA O EVENTUALA MOBILIZARE GENERALA? TIN SA MENTIONEZ, CA AM VRUT SA URMEZ O CARIERA MILITARA,DAR FOST RESPINS PE MOTIV CA SUNT DISCROMAT. IN ACEST CAZ,CRED CA M-AU FOLOSIT PE NEDREPT PT. SERV. MILITAR OBLIGATORIU.

Alte discuții în legătură

Ce este specialitatea militara 265 , grupa de evidenta 2, clasa ... leoo2010 leoo2010 ce este specialitatea MILITARA 265 , grupa de evidenta 2, clasa de evidenta 1 si categoria 1? (vezi toată discuția)
Denumiri-cod livret militar STATIE FLAVIU STATIE FLAVIU ce este specialitatea MILITARA 265,grupa de evidenta 2,clasa de evidenta 1 si categoria 1? (vezi toată discuția)
Mobilizare militară în cadru necombativ, din motive de conștiință RTiberiu RTiberiu Buna ziu. Aș dori să știu de la un avocat, care este procedura pentru a anunța,consemna la Comisia aceea de Mobilizare militară, că din motive de ... (vezi toată discuția)