avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe auto

Buna ziua!In iulie am depus cere pentru restituirea taxei,avem doua mașini.La unu am platit mai putine taxe iar la celălat mult mai mult,in 20 noiembrie am primit inapoi taxa pentru masina la care am platit mai putin.La celalat mașina la care am platit mut mai mult cand primim inapoi sau nici nu primim?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Returnare taxa auto 2012 dariaalexandra dariaalexandra Am inscris in mai 2010 o masina honda civic din 1994 , euro 2, Cilindree ( cmc ) : 1493, Putere max. ( kw ) : 66 / 90 si am platit taxa de 499 euro. Taxa ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca avocatul isi face treaba? annypetean annypetean Buna ziua, e putin direct titlul problemei mele, dar nu am gasit altul mai potrivit. In urma cu aprox 4 luni am dat toate actele, chitante, etc, am facut ... (vezi toată discuția)