revin cu o rectificare la intrebarea pusa anterior.Concediul meu medical este pana pe data de 30.11.09. Cei din conducerea spitalului au hotarat sa ne bage in concediu fara plata incepand cu data de 23.11.09.In aceste conditii ,cum va fi afectata indemnizatia mea de concediu medical?
1. In timpul concediului medical contractul individual de munca este suspendat de drept deci nu este platit nici un leu de catre angajator ci de catre Casa de Sanatate, asadar nu se poate intrerupe concediul medical cu CFP.
2. Reciproca este valabila; CFP este intrerupt de concediul medical legal (OUG 158/2005).
Interventie moderator:
:rtfm:
Este impotriva regulamentului forumului sa reveniti cu variante ale aceleiasi intrebari pe alt topic. De ce nu intrati pe acelasi topic? Este mai usor si pentru dvs. si pentru noi, pentru continuitatea discutiei si intelegerea intrebarilor si raspunsurilor.
Multumesc pentru intelegere!
Cfs si cm
Maya_Rebecca
buna ziua. mama mea este in concediu fara plata din februarie. de luni este internata in spital. poate intrerupe cfs sa intre in concediu medical?
multumesc (vezi toată discuția)
Cfs-medical
pacepa_2001
Cum se rezolva urmatoarea situatie....un salariat se afla in concediu fara salariu si, intre timp, aduce si un concediu medical...Cum se procedeaza? (vezi toată discuția)