avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cfs-medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cfs-medical

Cum se rezolva urmatoarea situatie....un salariat se afla in concediu fara salariu si, intre timp, aduce si un concediu medical...Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:41, 14 August 2012
1. Se intrerupe CFP si i se plateste concediul medical.

2. Din OUG 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurãri sociale de sãnãtate:

Art. 16. - (1) Asiguraţii a cãror incapacitate temporarã de muncã a survenit în timpul concediului de odihnã sau al concediului fãrã platã beneficiazã de indemnizaţie pentru incapacitate temporarã de muncã, concediul de odihnã sau fãrã platã fiind întrerupt, urmând ca zilele neefectuate sã fie reprogramate.
...
Si daca s-a operat in Revisal CFS-ul?#-o#-o#-o
Multumesc frumos.
Se face modificare in Revisal, unde se modifica data incetarii CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cfs si cm Maya_Rebecca Maya_Rebecca buna ziua. mama mea este in concediu fara plata din februarie. de luni este internata in spital. poate intrerupe cfs sa intre in concediu medical? multumesc (vezi toată discuția)
Concediu medical vs concediu fara plata AndaNav AndaNav Buna ziua si La Multi Ani! Va rog sa-mi spuneti, ce se intampla daca, in timpul concediului fara plata imi iau concediu medical, datorita ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata si concediu medical - revisal MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Un salariat care se afla in concediu fara plata in perioada 13.03.2019-30.04.2019, a adus concediu medical din 01.04.2019-10.04.2019. Cum operez ... (vezi toată discuția)