avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire conform Legii 111/2018
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire conform Legii 111/2018

Buna ziua, confirm Legii nr.111/2018 ar trebui sa beneficiem, eu si sotul meu, de scutire pentru plata impozitului pentru apartament si autoturism, intrucat avem un fiu in varsta de 27 de ani, persoana cu nevoi speciale, grad grav. La DVBL sector 2 n-au vrut sa aplice scutirea decat pentru apartament care este pe numele meu, al mamei, eu fiind asistentul lui personal. Pentru autoturism, care este pe numele sotului nu au vrut sa aplice scutirea pe motiv ca nu este reprezentant legal. Cum ar trebui sa procedam pentru a putea beneficia de aceasta lege?
Va multumesc anticipat pentru raspunsul Dvs.

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni reprezentantul legal al mamei ca sa beneficieze de scutire de impozit? DanaPaho DanaPaho Buna ziua, Mama mea este persoana cu handicap grav si detine certificat in acest sens. Am inteles ca poate beneficia de scutire pentru plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto pentru persoanele cu handicap gabitz77 gabitz77 Buba ziua. Sotia mea este incadrata ca persoana cu handicap. Eu ca sot beneficiez de scutirea impozitului auto ptr un mijloc de transport detinut pe ... (vezi toată discuția)
Taxa pe pod fetesti-cernavada beneficiaza persoanele cu handicap? cornel99 cornel99 Persoanele cu grad de handicap grav pot beneficia de taxa gratuita de trecere pe podul de la Fetesti-Cernavoda? Si cum daca beneficiaza. Va multumesc. (vezi toată discuția)