avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redobândire permis de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redobândire permis de conducere

Buna ziua, am fost depistat conducând un autoturism cu numere provizorii expirate, mi-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârsirii infractiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat( art.334 alin.1), domnul procuror mi-a trimis ordonanta cum ca renunta la urmarirea penala si sa astept confirmarea de renuntare la urmarirea penala din partea judecatorului de camera preliminara, mi-a confirmat si judecatorul iar solutia este "definitiva", banuiesc ca in mod normal ar trebui sa imi primesc permisul innapoi, ideea este ca m-am prezentat la brigada de politie rutiera-udriste pentru a imi redobandi permisul, am lasat acolo ordonanta data de procuror si solutia printata de pe portal just, iar domnii politisti mi-a spus sa revin dupa 5 zile pentru ca documentatia trebuie sa treaca pe la domnul comandant pentru verificare, am nevoie de permis cat mai repede pentru ca imi trebuie la servici.
Mentionez ca pe toata durata anchetei adica doi ani si noua luni am primit dovada de circulatie, data de domnul procuror, insa acum de cand dosarul a fost trimis catre confirmare la judecatorie nu a mai putut sa imi dea dovada procuratura.
Ce ma sfatuiti sa fac pentru a intra in posesia o permisului de conducere cat mai repede?
Va multumesc.
Nu aveti alta solutie decât să așteptați decizia comandantului, este posibil sa primiti 90 de zile suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobândire permis după anulare pentru conducere sub influenta subst. interzise Georg1990 Georg1990 Bună seara! În vara anului 2020 am fost oprit în trafic, am fost testat cu aparatul antidrog unde a ieșit thc pozitiv. Am primit prin posta un exemplar ... (vezi toată discuția)
Nup inseamna restituire permis manolebo manolebo Buna ziua . Am un dosar penal pt articolul 334 conducere autovehicul neinmatriculat. Am primit decizia de la procuror cu propunerea de neincepere a urmariri ... (vezi toată discuția)
Permis reținut pe nedrept conf. art. 336 cp ''conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe''. cum îl pot recupera? TiberiuG1 TiberiuG1 Buna ziua. In data de 11.10.2017 am fost implicat intr un accident auto minor fara victime , la sosirea politiei rutiere am fost testat cu etilotestul ... (vezi toată discuția)