avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... NUP inseamna restituire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

NUP inseamna restituire permis

Buna ziua .
Am un dosar penal pt articolul 334 conducere autovehicul neinmatriculat. Am primit decizia de la procuror cu propunerea de neincepere a urmariri penale care va fi inaintata si judecatorului de caz in termen de 10 zile. Pot scoate Certificat de grefa in baza acestui dosar pentru am ridica permisul de la politie sau chiar daca va fi definitiva decizia nup suspendarea pe 3 luni tot este valabila? Mentionez ca dupa expirarea dovezii de circulatie de 15 zile nu am mai prelungit-o. Am fix 2 luni de cand sunt pieton.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 04:19, 10 Aprilie 2017
Este vorba de renuntarea la urmarire penala, trebuie sa asteptati sa se pronunte judecatorul.
[mesaj mutat]

Buna ziua .
Imi cer scuze ca revin dar Decizia de la d-na Prim-Procuror este de Renuntare la urmarirea penala si a fost trimisa spre confirmare la judecator (-ul de camera cred). Nu este suficienta Ordonanta d-nei Prim - Procuror (si certificat-ul de grefa) pentru Inspectoratul de Politie in vederea redobandirii permisului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis napoleonul napoleonul Salut, ma lamuriti,va rog,intr-o problema. Acum 2 luni a avut loc un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unui pieton. La manevra de mers inapoi,pt ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conform art. 86 3 cod rutier aris_crina aris_crina daca am incredintat masina spre a fi condusa unei persoane care nu detine permis de ce mi-au retinut si mie permisul??????#-o (vezi toată discuția)
Cercetare penala - conducere cu permis suspendat - 2 dosare Nevermind Nevermind Buna ziua, Va rog, o informatie referitoare la urmatoarea speta : S-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 zile pentru cumul ... (vezi toată discuția)