avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu ingrijire copil pâna la doi ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu ingrijire copil pâna la doi ani

Buna ziua
Daca am lucrat din data de 01.01.2013 pâna la data de 01.11.2018 in Germania cu contract de munca, acum locuind in Romania si urmând sa nasc in cursul lunii februarie 2019 pot beneficia de cocediu de ingrijire copil până la doi ani si respectiv de indemnizatie?
Si daca da cum se stabileste cuantumul indemnizatiei?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cic CezarTibiDiana CezarTibiDiana Buna ziua Daca am lucrat din data de 01.01.2013 pâna la data de 01.11.2018 in Germania cu contract de munca, acum locuind in Romania si urmând sa nasc in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie sarcina si lauzie GeoSt GeoSt Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns pentru urmatoarea situatie: In urma cu 2 anI, inainte de a intra in concediu ingrijire copil, am avut doua locuri de ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizație creștere copil IoanaBicu IoanaBicu Buna ziua. Martie 2017 - februarie 2019 este perioada eligibila pentru CCC deoarece nasc in Februarie 2019. Nelamurirea mea este dacă beneficiez de ... (vezi toată discuția)