avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate transport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate transport

in cazul unei societati comerciale de transport care are un contract cu o alta firma, pt. carte se efectueaza anumite transp., care societate plateste amenda atunci cand s-a depasit sarcina admisa legal
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2009
ContSters112476, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 13:12, 15 Noiembrie 2009
Normal ar fi sa raspunda societatea care foloseste masina .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autovehicul inchiriat; amendat pentru depasirea masei maxime admise mbclk11@yahoo.com mbclk11@yahoo.com va rog sa ma ajutati cu un raspuns: e vorba despre un autovehicul apartinand firmei S, care pe timpul cat transporta marfa inchiriat fiind de firma L (cu care ... (vezi toată discuția)
Masina pt piese neinscrisa in 30 zile de la cumparare raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Daca achiztionez o masina (cu contract de v/c ,fisa fiscala de la vanzator) si eu nu vreau sa o inscriu (pt ca o iau pentru piese) ce consecinte ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru depasirea masei maxim admise pe axe Imparatul Imparatul Sunt cetatean Basarabean, si am luat o amenda de 35.000 ron pentru ca am depasit cu 1 tona si ceva greutatea pe axe. Masina are 5 axe. remorca are 3. Daca fac ... (vezi toată discuția)