avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Spatiul cumparat este mai mic decat ce scrie in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Spatiul cumparat este mai mic decat ce scrie in contractul de vanzare cumparare.

Buna ziua,

Am achizitionat un imobil intr-un cartier nou.
Pe contractul de vanzare-cumparare, locul de parcare aferent apartamentului este de 19 mp, dar in realitate acesta nu are nici macar 13 mp.

Ce as putea face in aceasta situatie ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:48, 11 Decembrie 2018
Buna ziua.
Eu as notifica vanzatorul in legatura cu aceasta situatie, as solicita efectuarea unei masutori in prezenta ambilor si apoi o solutie de rezolvare* din partea vanzatorului.
In notificare as mai spune si faptul ca ma voi adresa instantei daca nu raspunde in termen de X zile...
Notificarea o depuneti la sediul lui, in doua exemplare din care macar pe cea care ramane le dvs. sa fie un numar de inregistrare, sau prin posta, cu confirmare de primire.
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare mai mica fizic decat in acte Mantale Adina-Petronela Mantale Adina-Petronela In urma cu un an am achiziționat o garsonieră intr-un complex de la marginea Bucureștiului, totodată am cumpărat si un loc de parcare. Toate bune si ... (vezi toată discuția)
Dimensiunea locului de parcare nu este conforma cu cea din acte Andrei0001Andrei Andrei0001Andrei Salutare, În urma cu aproape 2 ani am achiziționat un apartament și un loc parcare. În actul cadastral, locul de parcare figurează ca având 12 mp, ... (vezi toată discuția)
Nelamurire loc de parcare imobil nou construit psyche383 psyche383 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament intr-un imobil nou construit pentru care am negociat un pret de X Euro, pret care include si un loc de ... (vezi toată discuția)