avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie la limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie la limita de varsta

Buna ziua, As dori sa stiu daca plata CAS aferenta unui contract de inchiriere intre anii 2013-2018 (conform deciziei de impunere) se poate folosi la recalcularea pensiei la limita de varsta si daca da, ce documente se depun la Casa de pensii.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Recalculare si plata retroactiva diferente drepturi pensie gr.ii de munca radu-daniela radu-daniela Buna ziua Situatia este urmatoarea : -in 24.01.2009 am fost pensionata anticipat cu penalizare (varsta la data pensionarii 54 ani 9 luni ) -din ... (vezi toată discuția)
Pensie lucretia57 lucretia57 Sunt invatatoare, nascuta in 1957,oct,16. Doresc sa intru in pensie anticipata partial (lucrez din 1 sept 1978 si 9 luni am fost in pensie invaliditate gr II) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe data de 02 iulie 2924 am depus dosarul de pensie, ... teodor popic teodor popic Buna ziua, pe data de 02 iulie 2924 am depus dosarul de pensie, în data de 20 august am primit decizia de pensie ,am întrerupt activitatea din acea data ... (vezi toată discuția)