avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum acționez dacă vreau să dau în judecată un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum acționez dacă vreau să dau în judecată un detectiv care m-a urmărit și a lăsat filmările să circule public?

Cum actionez daca vreau sa dau in judecata un detectiv care m a urmarit si a lasat filmarile sa circule public?din cate stiu am acest drept,din moment ce nu s au folosit in scopul pentru care au fost facute?
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:10, 18 Decembrie 2018
Dati mai multe detalii.
Detectivul a postat filmulete cu dvs,inregistrari audio in mediul online le ,-a transmis pe mail etc?.
Detectivul a dat filmarea si pozele sotului meu,sotul le a dat mamei lui si altor persoane,care s au amuzat pe seama mea,pozele au ajuns la mine la serviciu si in alte directii .Am aflat din discutii ,dar nimeni nu vrea sa aibe probleme...asa ca nu am martori.Am gasit un CD in casa cu filmarea, deci exista ca si proba a nerespectarii confidentialitatii detectivului,dar mai exista poze ,care ,sustine soacra mea ca le va afisa pe strada chiar si acum ,dupa multi ani.Soacra mea spune ca are poze cu mine si cu sotul meu din dormitor,pe care le va arata parintilor mei si copilului meu ,cand va avea ea chef.Eu stiu ca am niste drepturi,asa ca simt nevoia sa actionez intr un fel pt ca nu mai pot trai normal cu aceste amenintari.Detectivul era prieten cu familia soacrei...asa ca a incalcat legea de dragul lor,denigrandu ma pe mine.
Au fost si inregistrari audio pe CD
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
,,probele"" respective puteau fi puse la dispozitia sotului ,cel care banuiti ca a comandat lucrarea.Faptul ca sotul dvs le a distribuit mai departe poate face obiectul unei plangeri penale sau actiuni civile in functie si de ce contineau aceste imagini ..daca mergeati la o cofetarie cu o prietena sau intretineati relatii sexuale in afara casatoriei.Nu vad ce relevanta au imaginile in care intretineati relatii cu sotul,cum au ajuns in posesia soacrei etc.Cred ca ar trebui sa discutati cu un av asupra acestor aspecte,ce demersuri puteti face,inclusiv sa va ganditi la un divort daca convietuirea cu sotul e imposibila.

Alte discuții în legătură

Divorț fără acordul soțului, amenințări cu filmulețe și înregistrări care (spune el) îl vor ajuta să obțină copilul. se va ține cont de ele? raluca07 raluca07 Buna ziua. In urma cu ceva timp am decis sa divortez de sotul meu la baza fiind infidelitatea si lipsa de respect fata de mine si agresiunile verbale si fizice ... (vezi toată discuția)
Postare pe internet video si poze fara acordul tuturor participantilor Cs    B Cs B Buna ziua. M-am gasit intr-o situatie recent care m-a pus pe ganduri. M-am gandit ca cineva de aici stie mai multe despre cazuri de acest gen si poate sa ma ... (vezi toată discuția)
Inregistrari audio, video ca probe in procesul de divort irinatracy87 irinatracy87 As dori sa stiu daca inregistrarile video si audio pot fi folosite ca probe intr-un divort cu un copil minor... Sotul meu avea obiceiul sa inregistreze toate ... (vezi toată discuția)