avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL fara angajati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL fara angajati

Sintem o societate(microintreprindere) de productie electronica, cu 3 angajati. In ianuarie toti se pensioneaza. Mai poate functiona societatea doar cu administratorul, care nu are contract de munca? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nidac57 , utilizator 22:26, 16 Decembrie 2018
Da, administratorul poate sa lucreze ceea ce faceau angajatii daca se pricepe si firma sa functioneze in continuare dar va trece de la impozitul pe venitul microintreprinderii de 1% la cel de 3%.
Multumesc pentru raspuns. Imi puteti da pentru situatia asta o justificare legala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare microintreprindere icsys icsys Cum spuneam si in alt topic, doresc sa imi deschid un SRL in care sunt unic asociat, pe care sa il declar microintreprindere. Una din conditii este sa am ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Impozit 3% sau 16% simonacontabila simonacontabila Buna ziua, Am o problema mai dificila. Am vorbit cu mai multi, dar nu m-au putut ajuta cu nici o lege ... Sper ca Dvs ma puteti ajuta. Un SRL ... (vezi toată discuția)