avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare pe grupurile online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare pe grupurile online

Este legal sau ilegal sa vinzi haine, accesorii etc, pe grupurile online ? Pot patii ceva persoanele care vand aceste obiecte personale?
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:20, 17 Decembrie 2018
Trebuie sa aveti infintat un srl cu codul caen 4791 necesar pentru comerț online (se pot adăuga și altele, în funcție de specificul activității) si apoi puteti vinde acolo si sa platii si mipozit.
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
Cate coduri caen pot fi finantate din fonduri europene? anamariarus anamariarus Buna seara, Am un SRL-D deschis de cateva zile si vreau sa aplic pt. finantare europeana. Consultantul de la firma care imi face proiectul de finantare spune ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzari internet WEO WEO Daca o firma are codul 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, ca sa vanda pe internet, mai are nevoie de codul caen ... (vezi toată discuția)