avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare

Cand se restituie dobanda aferenta taxei de poluare? Mi s a restituit taxa de poluare in iulie dar fara dobanda aferenta si as vrea sa stiu in cat timp se restituie si dobanda si cui ma pot adresa pentru a mi se returna?

Alte discuții în legătură

Recuperare partiala taxa de poluare Viviana_C Viviana_C Buna ziua! Imi puteti da un sfat? Cum se hotareste valoarea restituita? In mai 2009 am platit taxa de poluare in valoare de 4.200 lei. In Februarie 2012 ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera taxa auto de poluare? Nelica Nelica Am cumparat un autoturism din Germania, in noiembrie 2008 si am platit 4066 ron taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera sceasta taxa daca inaintez o ... (vezi toată discuția)