avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitare autorulota
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitare autorulota

Buna ziua. Am o autorulota M1 pe care am achizitionat-o cu 5 ani in urma. Nu demult am aflat ca incadrarea acestei masini este alta fata de autoturisme. Mentionez ca au incadrat-o ca autoturism deci impozitul este mult mai mare. Aceasta masina fiind un autovehicul special m1 sa rulota s.ar incadra la alta categorie de autovehicule cu un impozit mult mai mic. Rugamintea mea este sa stiu ce ar trebui sa fac sa mi se faca o incadrare corecta a acetui tip de autovehicul.
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pentru o autorulota acaloinescu acaloinescu Buna ziua. Mi-a murit sotul in urma cu un an si am facut succesiunea dupa el impreuna cu cei doi copii. Am fost la Administratia locala de plati taxe si ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru persoana cu dizabilitati Nutisor Nutisor Buna.Sunt o persoana cu un handicap locomotor gradul 2 accentuat si as dori sa cumpar o masina.In conditiile in care eu nu am permis de conducere sunt scutita ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru un microbuz frumusetea frumusetea Ce impozit se plătește pentru un microbuz? Pe cartea mașinii scrie AUTOTURISM M1 , cu o capacitate de 2179. (vezi toată discuția)