avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Primirea în profesia de avocat
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Primirea în profesia de avocat

Vă rog să-mi spuneți dacă poate fi admisă cererea mea în vederea susținerii exemenului pentru dobâdirea calității de avocat definitiv, în cazul în care fac dovada exercitării, timp de 5 ani, a funcției de grefier cu studii superioare juridice ?
Ultima modificare: Joi, 27 Decembrie 2018
sabyxela, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratie pe proprie raspundere ca nu exista intreruperi in activitate pin pin Buna ziua, pentru a participa la concursul organizat de catre CSM consilierii juridici trebuie sa aiba o vechime de cel putin 5 ani.... In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Vechime juridica claudel1982 claudel1982 Sunt Gabriela si as dori sa stiu daca mi se va recunoaste vechimea ca si grefier cu studii superioare juridice chiar daca sunt momentan incadrata pe un post ... (vezi toată discuția)
Grefieri cu studii superioare magicianul magicianul in legea 567/2004 , la art.70 se mentioneaza ca vechimea in meseria de grefier cu studii superioare se considera vechime in specialitate juridica. pe de alta ... (vezi toată discuția)