avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru teren pt construcție balcon
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru teren pt construcție balcon

Am toate avizele pt construcția unui balcon dar prin CU mi se cere și un Nr cadastral pt teren. Problema este că nu toți coproprietarii vor să semneze. Ce altă soluție am pt a face cadastrul celor 3 m de teren??? Dacă solicit un titlu de proprietate pt cota-indiviza mai este necesar acordul coproprietarilor??? Ce soluții îmi recomandați? Menționez ca e singurul lucru pe care îl mai am de făcut pt a depune actele pt eliberarea certificatului de construcție.

Alte discuții în legătură

Vanzare teren arabil in conditiile unui titlu de proprietate comun MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Trei frati au 12 ha teren arabil, fiecare cate 4 ha, dar titlul de proprietate este comun. Fiecare frate are in schimb un certificat individual de intrare in ... (vezi toată discuția)
Dovada detinere folosinta teren aferent balconului Daria8 Daria8 Buna dimineata. Vreau sa cumpar cu un credit ipotecar un apartament situat la parterul unui bloc. Acest apartament are construit, cu toate actele si ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren- certificat fiscal laviniacris laviniacris Buna ziua, va scriu pt ca am ajuns efectiv la capatul rabdarii si tolerantei fata de un sistem birocratic imposibil. Am un teren mostenire de la parinti la ... (vezi toată discuția)