avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa timbru in instanta dupa 1 septembrie ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa timbru in instanta dupa 1 septembrie 2018?

Buna ziua, as dori sa stiu daca dupa termenul limita impus de normele metodologice ale OUG 52/2017 - 1 septembrie 2018 - mai poate fi recuperata in instanta taxa de timbru de mediu. Ma gandesc ca inainte de aceasta ordonanta au fost persoane fizice care au dat in judecata guvernul si au recuperat. Aveti idee in baza caror legi s-ar putea restitui suma? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare timbru mediu Roxistef Roxistef Bună Seara! Am câștigat prin instanta, am primit decizia de restituirea taxei timbrului de mediu în Februarie 2018 dar nu se virează banii . Ce ... (vezi toată discuția)
Decizie restituire timbru de mediu donny donny Buna ziua! Am obtinut de la Curtea de Apel, in noiembrie anul curent, o decizie definitiva de restituire a timbrului de mediu platit acum 2 ani. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto mirceaione mirceaione In mai 2014 am platit 481 lei la ANAF pentru timbrul de mediu conform OUG 9/2013 in vederea inmatricularii autoturismului DACIA LOGAN cumparat de mine in stare ... (vezi toată discuția)