Alli01 
	    	Utilizator

Alli01 
	    	Utilizator	    

Muta	                   

Bună ziua.Lucrez din data de 24 septembrie 2018,am rămas însărcinată și trebuie să nasc în luna august 2019.Beneficiez de cei 2 ani de concediu ... (vezi toată discuția)
	                    Muta	                   

Bună ziua.Lucrez din data de 24 septembrie 2018,am rămas însărcinată și trebuie să nasc în luna august 2019.Beneficiez de cei 2 ani de concediu ... (vezi toată discuția)

Mimi11	                   

Bună ziua! De curând mi am schimbat locul de munca..si am contractul de muncă pe perioadă determinată....Ulterior am ramas însărcinată..Mai pot ... (vezi toată discuția)
	                    Mimi11	                   

Bună ziua! De curând mi am schimbat locul de munca..si am contractul de muncă pe perioadă determinată....Ulterior am ramas însărcinată..Mai pot ... (vezi toată discuția)

andreeaghe	                   

Am lucrat 4 luni la un magazin alimentar.Din sept.2013 pana in  24 .dec 2013.
Am avut o luna de pauza in care nu am lucrat.
M-am angajat pe data de 30 ian. ... (vezi toată discuția)
	                    andreeaghe	                   

Am lucrat 4 luni la un magazin alimentar.Din sept.2013 pana in  24 .dec 2013.
Am avut o luna de pauza in care nu am lucrat.
M-am angajat pe data de 30 ian. ... (vezi toată discuția)