avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită O informație, un sfat.
Discuție deschisă în Executare silită

O informație, un sfat.

Un dosar de executare silită poate fi redeschis de către executor după ce am plătit toată suma pentru care am fost executat plus onorariul acestuia? Mai ales după ce au trecut 2 ani de la aceasta!? Așa am fost amenințat de către persoana cu care am fost în litigiu.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:45, 10 Ianuarie 2019
Nu exista o redeschidere a dosarului
Persoana respectivă a renunțat la niște pretenții și acum spune că s-a răzgândit. Mulțumesc pentru răspuns.
A renunatat doar verbal? sau aveti in scris?
A renunțat de față cu executorul. Dar nu am nici o hârtie.
Dar am toate chitanțele la banii și comisioanele plătite. Am semnat și niște hârtii de față cu executorul. Mi s-a spus că am încheiat și că au fost îndeplinite toate condițiile. Au trecut 2 ani, nu mai țin minte.
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
Ioanasalanschi@gmail.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa fotocopie dosar Mia4 Mia4 Buna ziua! Intr un dosar pentru contestare executare silită am plătit taxa de timbru,mi se solicită si taxa fotocopie dosar de la executor . Pute ti sa ma ... (vezi toată discuția)
Executare silita cristiancraiu cristiancraiu Buna seara. Am avut o datorie de 211 lei la un IFN, pe care efectiv am uitat sa o platesc. Am intrat pe siteul judecatoriei pentru a cauta un alt proces in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli executare silita ContSters413966 ContSters413966 Buna! am primit o adresa de la judecatorie unde scrie ca trebuie sa achit taxa pt xero copiere a dosarului executional, dar nu scrie unde se plateste.In ... (vezi toată discuția)