avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat de actionar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat de actionar

Am un certificat de actionar la Mopariv Rimnicu Valcea. Nu am primit nimic . Mai este valabil ?
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mari@Mari@ , utilizator 20:04, 4 Ianuarie 2023
Da mai sunt. Nu trebuie sa asteptati acasa in ideea ca ei o sa va bage in seama si eventual si in traista pentru ca nu mai sunt obligati. Dumneavoastra trebuie sa va interesati la depozitarul central din Bucuresti de la care, contra unei taxe, sa cereti extras de cont cu ce actiuni detineti ca persoana fizica pe baza de cnp din buletin, pentru ca intre timp firma nu se mai numeste asa cum stiati. Date de contact si detalii va rog sa cititi la adresa [ link extern ]
Apoi informatii despre ce dividende ai dat pe ultimii trei ani si cum sa le incasati, daca e cazul, direct la sediul firmei.
Bună seara !
Doamna Iosub ati rezolvat ceva cu acțiunile la Mopariv ? Cum ați procedat ?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2023
Mari@Mari@, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate de actionar EugeniaAnghel EugeniaAnghel Cum pot sa vand doua certificate de actionar cu numarul total de 150 actiuni? Certificatele au fost eliberate de S.C. PECO Tulcea .Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Situatie actiuni livache1212 livache1212 Detin din anii 1990 (prin anticul programul \"cuponiada\") niste actiuni la fosta intreprindere MOPARIV (din anii 1999-2000, cumparata de actuala ... (vezi toată discuția)