avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificate de actionar
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificate de actionar

Cum pot sa vand doua certificate de actionar cu numarul total de 150 actiuni? Certificatele au fost eliberate de S.C. PECO Tulcea .Va rog sa-mi spuneti daca cineva a primit dividende sau le-a valorificat . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:12, 21 Noiembrie 2016
Va rog sa contactati un broker de la o firma autorizata din zona dumneavoastra care se ocupa cu tranzactionarea actunilor pe bursa de la Bucuresti pentru a va da informatii depre cum le puteti vinde.
Despre dividende va rog sa sunati la sediul firmei si sa cereti informatii. In prezent se numeste OMV PETROM S.A. Rata de conversie a diferit de la o sucursala PECO la alta. Cu alte cuvinte, respectivele actiuni se afla in evidenta stricta a Depozitarului Central de unde puteti solicita contra cost un extras de cont.
Dividende puteti sa incasati, daca au fost repartizate, doar pe ultimii trei ani.
Informatii privind emitentul si cotatia zilnica gasiti si la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar peco Cernescu Andreea Cernescu Andreea Ce pot face cu certificatul acesta are vechime 21 de ani? (vezi toată discuția)
Am cuponul din anii 90 cu acțiuni la peco neamț Adrian Caciulescu Adrian Caciulescu Am cuponul din anii 90 cu acțiuni la Peco Neamț era atunci acum OMV Petrom vreau sa știu dacă mai sunt valabile și dacă da ce pot face cu ele mulțumesc (vezi toată discuția)
Certificat de acționar peco Ivan camelia 12 Ivan camelia 12 Bună ziua. Am un certificat de acționar Peco Timiș. Cum se poate valorifica? Sau cum se procedează firma fiind preluata de OMV Petrom? Mulțumesc! (vezi toată discuția)