avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna

Buna ziua ,daca ma da cineva in judecata si nu raspund la cerere ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Viosiflorin , utilizator 20:32, 12 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Depinde de obiectul cererii.
Se poate intampla sa castige sau sa piarda procesul.
Este pentru ai da tatalui fetitei semnatura ca sa iasa cu fetita minora de 9 ani din tara
De ce nu sunteți de acord să călătorească minorul cu tatal său in alta tară?
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Pentru ca mama fetitei este plecata in Germania,nu vrea sa auda de fetita si nu vrea sa ii dea semnatura ca sa poata sa o scoata din tara,i-a spus ca o da in judecata dar aceasta a spus ca nu va raspunde la chemarea in judecata ,si intrebarea este daca o da in judecata si nu raspunde la cerere ce se intampla? Ei sunt divortati si au sentinta la comun acord,fetita are domiciliul la tata , mi-a spus ca ii da semnatura daca merg eu sa semnez ca sa plateasca pensia alimentara la fetita pe un card si sa ii scoata la 18 ani dupa asta sa razgandit si a spus ca nu mai vrea
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
Viosiflorin, utilizator
Dvs cine sunteti? sunteti tatal minorei?

Alte discuții în legătură

Obtinerea semnaturii tatalui pentru parasirea statului cu un minor clau_27 clau_27 SORA MEA ESTE IN SPANIA IMPREUNA CU FETITA EI DE 5 ANI,TATAL FETITEI ESTE SI EL IN SPANIA DAR SAU DESPARTIT ,IAR ACUM SORA MEA VREA SA PLECE IN TARA,IN ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau tatãl fetiťei in judecatã? Ibi irina Ibi irina Vreau sã dau tatãl in judecata pentru cã nu se intereseaza de fetița nu contribuie cu nimica in creşterea ei nu vreau sã-i mai poarte numele tatãlui ce ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu copilul? virgo19 virgo19 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, pentru ca vreau sa fiu sigura... Am o fetita de 1 an si 9 luni, si sunt despartita de tatal ei. Nu am ... (vezi toată discuția)